Fluiten in het Donker II

Vanmiddag, tijdens het Oorzaken-festival in de Brakke Grond te Amsterdam, presenteren de makers van de nieuwe serie Fluiten in het Donker hun hoorspelen.

Hoorspelauteurs
Van links naar rechts: Gilles van der Loo, Maria Stahlie, Elke Geurts, Niña Weijers, Jamal Ouariachi en Ronald Giphart

Het Mediafonds en het Nederlands Letterenfonds presenteren i.s.m. de omroepen AVROTROS, NTR en VPRO voor de tweede keer de hoorspelreeks Fluiten in het donker. Met dit initiatief geven ze een tweede kwaliteitsimpuls aan de totstandkoming van nieuw literair radiodrama.

Elke Geurts, Gilles van der Loo, Jamal Ouariachi, Ronald Giphart, Maria Stahlie en Niňa Weijers schreven een nieuw hoorspel van 30 minuten; Marlies Cordia, Peter te Nuyl, Vibeke von Saher, Rick Steggerda, Jeroen Stout en Stef Visjager verklankten deze. Wekelijks te beluisteren van 5 november t/m 10 december op Radio 1. Nu alvast genieten van een sneak prehear!

De hoorspelen worden tijdens het evenement gepresenteerd in het bijzijn van de schrijvers, regisseurs en producenten. De presentatie is in handen van Hans Smit.

Waar: De Brakke Grond, Amsterdam, in de “Luisterlounge”

Wanneer: za 01 okt 2016 – 17:30 tot 18:30

Reserveren: hier