Play

In navolging van mijn hogelijk gewaardeerde collega-auteur Heleen van Royen, heb ook ik een eigen behanglijn ontwikkeld. “Play” is samengesteld uit toiletpapier dat ik in de jaren 2009-2014 gebruikte om mijn reet mee af te vegen.

Een rol “Play” meet 48,7 cm bij 9 meter en is geschikt om 4,38 m2 mee te behangen. De gebruikte velletjes zijn vastgezet op hoogwaardig vliesbehang, niet-afneembaar en met een zogenoemde B-classificering als brandcertificaat.

“Play”: een ode aan de harige mannenanus. Bestel nu een gesigneerde rol!

Behang

Cabaretiers van weleer (aflevering 1)

Cabaretisme, les 1. Gebruik Ironie. Ironie = heel overdreven precies het tegenovergestelde zeggen van wat je bedoelt. Haha! Voel je ‘m?!

Les 2. Gooi een stukje engagement in je conference, dat wil zeggen: draag een standpunt uit (eventueel via de omweg der Ironie, zie les 1) waarvan de mensen zeggen: “Nou nou, daar slaat-ie de spijker loeihard op z’n toetert! Goed dat iemand het zegt!”

Ja, die Hans Teeuwen, die komt er wel.

Bek dicht, Charlie

Vrijheid… Aan het begin van de manifestatie op de Dam, vanavond, werd een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aanslag in Parijs. Een of andere vrolijke Frits slash Damschreeuwer pakte zijn momentje en zong dwars door de stilte heen een lied over christenhonden en geitenneukers – en werd onmiddellijk door plusminus twintig man politie tegen de grond gewerkt en afgevoerd. We zijn zo dol op satire in Amsterdam…