Optredens

Donderdag 29 oktober 2015 ben ik te gast bij Linnaeus Live, in de Bibliotheek Linnaeusstraat te Amsterdam. Toegang gratis, programma begint om 18:00 uur. Lykele Muus en ik worden geïnterviewd over het schrijven van romans én theater…

En/of wees welkom bij een van deze optredens:
13 én 17 november: Crossing Border Festival @ Den Haag
26 november: Möhlemanns & Köhlemanns @ Amsterdam
(Zie de Agenda-sectie voor meer informatie)

Voor de Vlaamse vrienden: zondag 1 november ben ik te vinden op de Antwerpse Boekenbeurs. Van 12-13 uur signeer ik bij de stand van Querido/L&M Books, om 13u30 word ik samen met Yves Petry, Fikry El Azzouzi en Frederik Willem Daem geïnterviewd door Dirk Leyman op de stand van De Morgen/Confituur. Meer informatie hier.

En op 12 december tuft de Ouariachi-tourbus opnieuw naar Antwerpen, voor het Das Magazin Festival. De (laatste!) kaarten zijn hier te krijgen.