Boekennacht + nieuwe recensies

2015-05-29-DeStandaardScreenshotVanavond ben ik om 22:15 te gast bij Barts Boekenclub, tijdens de Boekennacht aan het Spui (hier het programma). Het gaat over opstand in de literatuur, maar ongetwijfeld zal ook Een honger ter sprake komen, de roman waarover Mark Cloostermans vandaag in De Standaard schrijft: “Een honger is het werk van een rasverteller (…). Niet te missen.” ****

Lees hier de complete recensie.

En waarover Wim Huyghebaert, eveneens vandaag, op Cutting Edge schrijft: “Wie van literatuur verlangt dat ze onverschrokken is, hoeft niet langer te zoeken. ‘Een honger’ van Jamal Ouariachi is een roman als een naar de hemel gebalde vuist: stilistisch veelzijdig en volumineus, maar nooit langdradig, en urgent door de vrijheidsstrijd op leven en dood.” ****

Lees hier de complete recensie.